- Звітність про використання коштів
- Замовлення підручників
- Нормативно-правові акти
- Структура та орган управління
- Мова навчального процесу
- Статут КМВПУЗТ
- Ліцензії
- Правила прийому 2024
- Кадрове забезпечення
- Вакансії
- Ліцензійний обсяг
- Фінансово-господарська діяльність
- Перелік освітніх послуг
- Звіт директора КМВПУЗТ
- Освітні програми
- Моніторинг якості освіти
- Гуртожитки КМВПУЗТ
- Мережа та контингент
- Інклюзія та доступність
Участь педагогічних працівників у майстер-класі
Майстри виробничого навчання з професії «Кухар; кондитер; офіціант» Лазарчук Наталія Вячеславівна та Головатюк Ольга Миколаївна 8 жовнтя 2019 року брали участь у майстер-класі, який проводився на базі Навчально – практичного центру агротехнічних технологій ВПУ – 42 – експериментальному майданчику.
На майстер-класі гості із Болгарії професор міжнародної академії «Інтерменю» Асен Чаушев та директор професійної школи при академії «Інтерменю» Марія Тукманова здійснювали приготування страв болгарської та французької кухонь. Наші майстри виробничого навчання разом із колегами інших закладів П(ПТ)О мали чудову можливість відпрацювати практичні вміння щодо приготування страв європейської кухні. Допомагали у проведенні майстер-класу також учні ВПУ-42, які здобувають професію кухаря, кондитера.
По завершенню майстер – класу відбулася загальна дегустація страв та обговорення елементів виробничих технологій які доцільно застосовувати у навчально-виробничому процесі..
Цей виробничий захід був корисний для наших педагогічних працівників. Адже наше училище має також виробничий досвід з організації та проведення виробничої практики за кордоном (у Болгарії, м.Приморсько).