Участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine -2018»
З 27 – 29 листопада у Києві проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine». У номінації кулінарне мистецтво Вінниччину представляла наша учениця Рижук Наталія учениця групи № 26 за професією «кухар; кондитер; офіціант» . 27 листопада відбулося урочисте відкриття конкурсу на базі Арт-завод «Платформа».
Організаторами конкурсу «WorldSkills Ukraine» у 2018 році є Міністерство освіти і науки України, Федерація роботодавців України, за підтримкою Федерації металургів України та об’єднання підприємств «Укрметалургпром».
Під час проведення конкурсів професійної майстерності учні професійно-технічних закладів мають можливість самореалізуватися, продемонструвати свою професійну майстерність, ознайомитися з сучасними тенденціями у тій чи іншій сфері професійної галузі.
Конкурс з компетенції «Кулінарне мистецтво» відбувся за участю учнів професійно-технічних навчальних закладів з 20 регіонів України на базі Київського вищого професійного училища №33. Тут зустрілися 23 конкурсанти Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» та високоповажне журі, яке оцінювало конкурсні вироби, стежило за технологією в роботі.
Професійну майстерність, творчість, оригінальність, винахідливість продемонстрували учасники в номінації «Кулінарне мистецтво» під час приготування основної страви з м’яса (соусу за власним рецептом, гарніру) та десерту з гарбузи. Протягом 3 годин учні працювали над приготуванням страв, демонструючи свою професійну майстерність. Наталія Рижук конкурсну роботу виконала своєчасно, ще раз мала змогу виявити свої професійні уміння та знання.
Голова журі – майстер-кухар, суддя міжнародної категорії - В’ячеслав Грибов під час урочистого нагородження учасників підвів підсумки конкурсу, відзначив досягнення та кращі сторони у роботі конкурсантів, дав поради своїй молодій зміні.
Наталія Рижук нагороджена Дипломом учасника конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE- 2018» за компетенцією «Кулінарне мистецтво».
Вітаємо Наталію і бажаємо професійного успіху!