- Звітність про використання коштів
- Замовлення підручників
- Нормативно-правові акти
- Структура та орган управління
- Мова навчального процесу
- Статут КМВПУЗТ
- Ліцензії
- Правила прийому 2024
- Кадрове забезпечення
- Вакансії
- Ліцензійний обсяг
- Фінансово-господарська діяльність
- Перелік освітніх послуг
- Звіт директора КМВПУЗТ
- Освітні програми
- Моніторинг якості освіти
- Гуртожитки КМВПУЗТ
- Мережа та контингент
- Інклюзія та доступність
ЛІТНЯ ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА З ПРОФЕСІЇ «КУХАР; КОНДИТЕР; ОФІЦІАНТ»
У Козятинському училищі навчають професії, яка важлива для кожної людини. Це професія «Кухар. Кондитер. Офіціант». Адже від споживання їжі залежить не тільки здоровий фізичний стан кожного з нас, але й настрій. Недарма старе прислів'я наголошує: «Гарний кухар вартий лікаря».
Настала літня пора , а для наших учнів - пора виробничої практики. Завдяки укладеному договору про міжнародну співпрацю з компанією «Інтернобмін» та готельно-ресторанним комплексом «Перла Хотелс4*» (м.Приморсько, Болгарія) наші учні відправились на проходження виробничої практики до сонячної Болгарії.
У червні група учнів під керівництвом супроводжуючого майстра в/н, вмістившись у зручному та комфортабельному автобусі, виїхала із Києва у напрямку Приморська. Адже, згідно з досягнутими домовленостями із болгарською стороною, саме у готельних ресторанах цього курортного містечка проходять практику майбутні працівники громадського харчування.
Приморсько - місто на південному сході Болгарії, адміністративний центр общини Приморсько, розташоване на невеликому півострові на березі Чорного моря, біля підніжжя гір Странджа. Завдяки своєму розташуванню на межі помірно континентального і середземноморського кліматичних поясів, Приморсько є найпівнічнішим місцем у Болгарії. Щорічно Приморсько відвідує мільйони іноземних і болгарських туристів. Місто привабливе з його сприятливим кліматом, красивими пейзажами, історичними і культурними пам'ятниками. Тому наші учні мають змогу у вільний від практики час відпочити, отримати позитивні емоції та незабутні враження від теплого моря, від спілкування з друзями.
Виробничу практику учні училища проходять у три- та чотиризіркових готельно-ресторанних комплексах на робочих місцях кухаря та офіціанта.. Це дасть їм можливість набути європейського досвіду у сфері обслуговування.
По закінченню практики кожен учень отримає Сертифікат.
Бажаємо нашим учням професійного успіху!