- Звітність про використання коштів
- Замовлення підручників
- Нормативно-правові акти
- Структура та орган управління
- Мова навчального процесу
- Статут КМВПУЗТ
- Ліцензії
- Правила прийому 2024
- Кадрове забезпечення
- Вакансії
- Ліцензійний обсяг
- Фінансово-господарська діяльність
- Перелік освітніх послуг
- Звіт директора КМВПУЗТ
- Освітні програми
- Моніторинг якості освіти
- Гуртожитки КМВПУЗТ
- Мережа та контингент
- Інклюзія та доступність
Участь у майстер-класі з приготування страв у пароконветоматах Сonvotherm 4
Майстри виробничого навчання Родюк Р.П. та Баланцева Т.М. брали участь у майстер-класах семінарах з кулінарії та кондитерського виробництва: приготування страв у пароконветоматах Сonvotherm 4, які проходили у м. Києві 8 та 9 лютого2017р.
На майстер-класах було представлено сучасне устаткування пароконветомат Сonvotherm 4 та здійснювалося навчання щодо його використання при приготуванні кулінарних страв та кондитерських виробів. Майстер – клас семінар проводив бренд-шеф «Manitowoc» Антон Шмідт.
Учасники семінару мали змогу ознайомитися з приготуванням сучасних страв у новітньому тепловому обладнанні: стейки із сьомги зі спаржою та морквою, суфле з омара та інші.
Майстри виробничого навчання отримали Сертифікати про участь у майстер-класах. На засіданні методичної комісії громадського харчування педагогічні працівники поділяться здобутим досвідом із своїми колегами.