• img1g.jpg
  • img2d.jpg
  • img3d.jpg
  • img4f.jpg
  • img5s.jpg
  • img6g.jpg
  • img7a.jpg
  • img8f.jpg
  • img9h.jpg
  • img10j.jpg
Obystroy.com
Міжнародна сертифікація
Навч.-практичний центр

Участь у майстер-класі з приготування страв у пароконветоматах Сonvotherm 4

Майстри виробничого навчання Родюк Р.П. та Баланцева Т.М. брали участь у майстер-класах семінарах з кулінарії та кондитерського виробництва: приготування страв  у пароконветоматах Сonvotherm 4, які проходили у м. Києві 8 та 9 лютого2017р. 


На майстер-класах було представлено сучасне устаткування пароконветомат Сonvotherm 4 та здійснювалося навчання щодо його використання при приготуванні кулінарних страв та кондитерських виробів. Майстер – клас семінар проводив бренд-шеф «Manitowoc» Антон Шмідт.

Учасники семінару мали змогу ознайомитися з приготуванням сучасних страв у новітньому тепловому обладнанні: стейки із сьомги зі спаржою та морквою, суфле з омара  та інші.


Майстри виробничого навчання отримали Сертифікати про участь у майстер-класах. На засіданні методичної комісії громадського харчування педагогічні працівники поділяться здобутим досвідом із своїми колегами.


 
Авторизація



Голосування
Чому Ви обрали для навчання КМВПУЗТ?
 
Партнери