- Звітність про використання коштів
- Замовлення підручників
- Нормативно-правові акти
- Структура та орган управління
- Мова навчального процесу
- Статут КМВПУЗТ
- Ліцензії
- Правила прийому 2024
- Кадрове забезпечення
- Вакансії
- Ліцензійний обсяг
- Фінансово-господарська діяльність
- Перелік освітніх послуг
- Звіт директора КМВПУЗТ
- Освітні програми
- Моніторинг якості освіти
- Гуртожитки КМВПУЗТ
- Мережа та контингент
- Інклюзія та доступність
Участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE»
31 жовтня 2016 року учениця групи № 26 КК/О Козятинського МВПУЗТ Мамчур Ніна у складі регіональної команди представників ПТНЗ Вінницької області взяла участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» за професійною компетенцією кондитерське мистецтво.
Майстер виробничого навчання Баланцева Т.М. (експерт) та конкурсант Мамчур Ніна
В Київському національному торговельно-економічному університеті відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSКILLS UKRAINE» та ІІ Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST-2016».
Вітали учасників конкурсу прем’єр-міністр України Володимир Борисович Гройсман та міністр освіти і науки України Лілія Михайлівна Гриневич.
Від імені ректора Київського національного торговельно-економічного університету гостей та учасників конкурсу привітала перший проректор Притульська Наталія Володимирівна. Також з вітальним словом до присутніх звернулися віце-президент WorldSkills International, Голова Комітету зі змагань Стефан Прашль та Голова Правління WorldSkills Ukraine Рибак Сергій Олександрович.
Перший день змагань у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» розпочався з професійної компетенції «Кондитерське мистецтво».
Метою проведення Всеукраїнського конкурсу WorldSkills Ukraine з категорій кулінарне, кондитерське мистецтво та ресторанний сервіс було визначення практичних здібностей та навичок для фахівців і майбутніх працівників ресторанного господарства. Адже кондитер створює дуже багато робіт кондитерського мистецтва на всі випадки життя і це вимагає як художньо таланту, так і якісного приготування їжі. Кондитери повинні вміти працювати ефективно і самостійно, виявляти ініціативу, при цьому не забуваючи про якість продукції, ергономічність, санітарно-гігієнічні правила і стандарти безпеки.
Підготовка конкурсної роботи з номінації «Святковий торт» («Народженння мрії»)
При підведенні підсумків першого дня конкурсів з вітальним словом до учасників Всеукраїнського конкурсу WorldSkills Ukraine звернувся директор Департаменту професійної освіти КУЧИНСЬКИЙ Микола Сигізмундович.
За результатами підсумків Мамчур Ніна була нагороджена Грамотою за участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» , а також отримала нагороду за здобуте ІІІ місце (бронзову медаль) у ІІ Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST-2016» з компетенції кондитерське мистецтво (номінація «Святковий торт») .
Вітаємо Мамчур Ніну !!!
Бажаємо у подальшому професійного зростання !