- Стратегія розвитку
- Звітність про використання коштів
- Замовлення підручників
- Нормативно-правові акти
- Структура та орган управління
- Мова навчального процесу
- Статут КМВПУЗТ
- Ліцензії
- Правила прийому 2025
- Кадрове забезпечення
- Вакансії
- Ліцензійний обсяг
- Фінансово-господарська діяльність
- Перелік освітніх послуг
- Звіт директора КМВПУЗТ
- Освітні програми
- Моніторинг якості освіти
- НМТ-2025
- Гуртожитки КМВПУЗТ
- Мережа та контингент
- Інклюзія та доступність
Участь здобувачів освіти в гастрономічному конкурсі «Гарбузовий маєток 2025»


Здобувачі освіти Козятинського МВПУЗТ, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер. Офіціант», під керівництвом викладачів спецдисциплін Лазарчук Н.В. , Рибіцькоі А.В. та майстрів виробничого навчання Баланцевоі Т.М., Прилуцької О.В., Занюка Н.П. взяли участь в гастрономічному конкурсі «Гарбузовий маєток 2025» серед ЗП(ПТ)О областей України, організованого Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області спільно з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро».
Майстри виробничого навчання та викладачі професійно-теоретичної підготовки залучили учнів до приготування страв з гарбуза з акцентом на українську кухню. Майбутні кондитери мали можливість приготувати страви з гарбуза за своїми рецептами, намагалися підкреслити автентичність кондитерського шедевру.
Учнівські роботи розглядалися членами висококваліфікованого журі, організаторами Конкурсу та мають певні результати.
Подяка за участь в конкурсі здобувачам освіти Левіцькій Яні (гр. 302); Соколовській Ірині (гр. 26), Баюк Катерині (гр. 225), Бігун Ярославі (група 302), Гаврилюк Кірі ( гр. 225).
Вітаємо!
Здобувач освіти Шевчук Вероніка (група 225) посіла 3 місце за представлену конкурсну роботу «Еклєри з гарбузовою начинкою» та нагороджена Дипломом учасника конкурсу.
Бажаємо нашим учням кар’єрного зростання та подальших успіхів !