- Звітність про використання коштів
- Замовлення підручників
- Нормативно-правові акти
- Структура та орган управління
- Мова навчального процесу
- Статут КМВПУЗТ
- Ліцензії
- Правила прийому 2024
- Кадрове забезпечення
- Вакансії
- Ліцензійний обсяг
- Фінансово-господарська діяльність
- Перелік освітніх послуг
- Звіт директора КМВПУЗТ
- Освітні програми
- Моніторинг якості освіти
- Гуртожитки КМВПУЗТ
- Мережа та контингент
- Інклюзія та доступність
Кваліфікаційні пробні роботи – підсумок у здобутті професійної кваліфікації
По закінченню виробничої практики в групі № 202, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер. Офіціант» у Козятинському вищому професійному училищі відбулися кваліфікаційні пробні роботи. Здобувачі освіти продемонстрували свої знання та уміння з професії «кондитер» кваліфікація – «кондитер третього розряду».
Згідно переліку завдань пробних кваліфікаційних робіт здобувачі освіти виконували роботи різної складності, демонструючи набуті професійні навички, прийоми при виготовленні різних видів тіста проявляли фантазію та естетичний смак при оформленні кондитерських виробів. Кваліфікаційною комісією при обговорюванні були відміченні кращі роботи учнів.
Для виконання пробної роботи здобувачі освіти отримали завдання:
1) скласти технологічну картку на приготування кондитерського виробу;
2) приготувати торт (відповідно до завдання):
- «Пісочно-кремовий» - коржі пісочні, оздоблення фруктами та желе.
- «Бісквітно-кремовий» - коржі бісквітні, оздоблення з крему.
- «Кавовий» - коржі бісквітні з какао, оздоблення з крему.
- «Казка» розмазка бісквітна, оздоблення з крему.
Здобувачам освіти потрібно було приготувати тісто, випекти коржі чи розмазку, приготувати сироп для просочування, крем чи желе, сформувати торт, нанести малюнок на поверхню. Визначити якість готових виробів.
Здобувачі освіти групи 202 відповідально віднеслися до виконання завдань кваліфікаційних пробних робіт: розробили технологічні картки, продумали тематику оформлення тортів, в процесі роботи дотримувались технологічного процесу та якісно виконали роботи.
Майбутні фахівці показали достатні кваліфікаційні знання та уміння, а також високий професійний рівень.